Kapcsolat

Az orvosi magánrendelő címe:

XI. ker. 1117 Budapest, Fehérvári út 44. szám alatti Csonka János irodaházban az 1. emeleten a Keltex-Med üzemorvosi rendelőben 3-as számú orvosi rendelőben rendelek.

 

A Csonka János irodaház a Fehérvári út – Dombóvári út kereszteződésénél található, a bejárata majdnem a 47-es villamos megállója előtt található. Az irodaházban a portán jelezni kellene, hogy hozzám érkezett, majd a jobbra lévő lifttel (vagy a lépcsőházban gyalog) feljönni az 1. emeletre, ahol a liftből kilépve a jobbra lévő folyosón található a Keltex-Med foglalkozás egészségügyi rendelő. A női és a férfi WC a folyosó elején van jobbra.

A Keltex-Med bejárati ajtaja kívülről kilinccsel nyílik, a váró a folyósón van, megérkezéskor legyen kedves bekopogni a 3-as számú rendelő ajtaján, hogy tudjam, hogy megérkezett.

Megközelítése:

BKV-val:

  • 47-es villamossalCsonka János Tér megálló
  • 17-es villamossal: Csonka János Tér megálló
  • 56-os villamossal: Csonka János Tér megálló

Autóval

  • a Fehérvári út és a Dombóvári út kereszteződésénél van az irodaház, a környéken mindenhol ingyenesen lehet parkolni, bár nem könnyű szabad parkoló helyet találni

E-mail cím: holimedic@gmail.com

Rendelése történő bejelentkezés:
Az integratív szemléletű, természetes gyógymódokat is alkalmazó komplex belgyógyászati szakrendelésre (konzultációra, vizsgálatra, kezelésre) történő bejelentkezés az alábbi e-mailen: holimedic@gmail.com. Előnyös, ha a a bejelentkező e-mailjükben megadnak minimum 3 féle, Önöknek megfelelő időpontot, mivel ezeket minden esetben igyekszem figyelembe venni az időpontok megadásánál.

Telefon: +36-70/6028282. Mivel az orvosi munkám miatt telefonon nem, vagy csak igen ritkán tudok fogadni rendelésre történő bejelentkezéseket, ezért kérném, hogy inkább e-mailben tegyék fel kérdéseiket és e-mailben kérjenek időpontot.

Az integratív szemléletű belgyógyászati szakorvosi konzultációk menete:

Az első orvosi konzultációra feltétlenül kérném, hogy hozza el időrendi sorrendbe téve az összes korábbi orvosi dokumentációját (leleteit), mivel ezeket részletesen megbeszéljük a jelenlegi összes panaszaival szinkronban. Ezért az első vizitre célszerű fontossági és időrendi sorrendben összeírni mindenféle panaszát is. A belgyógyászati fizikális vizsgálatot követően megbeszéljük az esetlegesen szükséges további kivizsgálásokat (labor, képalkotó eljárások, szakorvosi konzultációk, stb).

A következő viziten a kivizsgálások során készült újabb kiegészítő leletek értékelése mellett az EAV (= Elektro-akupunktúrás Voll féle) meridián mérés eredményeinek és az egész szervezet általános állapotának figyelembe vételével kerül sor a komplex terápiás javaslatra: szükség esetén allopátiás (= hagyományos gyógyszerek) és homeopátiás gyógyszerek, valamint természetes hatóanyagú, tudományosan elismert gyógyhatású készítmények individuális (=személyre adaptált) kiválasztására. A viziten a fentiekről részletes, több oldalas, hazavihető szakorvosi ambuláns lapot írok.

Kontroll vizsgálatok általában 2-3 havonta esedékesek.

Várom szeretettel:

Dr. Nagy Anna Mária